V75 met jackpot van 3.000.000

117

Gavle

Het is voor elk baanbestuur een hoogtepunt als je de V75 meeting mag organiseren, maar je bent als baanbestuur extra blij als er op de grote dag een jackpot op het spel rust. Dat geluk heeft Gavle vandaag! Vorige week was er ook sprake van een Jackpot, waardoor de uitbetaling voor zeven goed extra hoog uitviel en dat zal vandaag niet anders zijn. Er zit immers 3.000.000 euro extra in de pot waar geen weddenschappen tegenover staan. Dat maakt het vandaag extra interessant om er een weddenschap aan te wagen!

Bjorn Better Podcast

Bjorn Better maakte zich precies één week geleden erg populair door met zijn voorbeeldticket t.w.v. 36 euro een uitbetaling van bruto 14.500 euro te genereren. Twee V75 spelers namen zijn ticket over en hadden de zaterdag van hun leven. Ook deze week kunt u weer profiteren van de tips van Bjorn Better in zijn wekelijkse podcast die hier te beluisteren is. Bjorn Better ‘bankt’ onder andere Van Gogh Z.S.

TR Bild. Foto: Malin Albinsson med Robert Berg

Harry Boy

Heeft u nou helemaal geen kaas gegeten van de Zweedse koersen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een Harry Boy ticket te kopen. In dat geval bepaalt u alleen uw inzet en doet het computergestuurde programma genaamd ‘Harry Boy’ de rest. Op basis van voorspellingen van de ‘kenners’ baseert Harry Boy z’n selecties, waardoor er altijd een kansrijk ticket uit de bus rolt. Harry Boy heeft in de loop der jaren dan ook vele mensen miljonair gemaakt!