Kom bij de V75 club en speel mee voor de miljoenen

240

Nieuwe ronde

Aankomend weekend komt er weer een einde aan een periode waarin we met een grote groep wedders wekelijks mee hebben gespeeld in het Zweedse miljoenenspel V75. Het was een slechte ronde, want we konden geen potten breken. Volgens de wet van de kansberekening zou die grote klapper dus weer iets dichterbij moeten zijn komen. Daarom is nu misschien wel het moment om aan te sluiten voor een nieuwe ronde.

Hoe werkt het

U kunt zich aanmelden door een mailtje met uw naam en telefoonnummer te sturen naar:

rogier@trotr-media.nl

Als u dat heeft gedaan maken wij u lid van de WhatsApp-groep: V75 Updates

In deze groep komt elke woensdag een betaalverzoek van 16 euro uit naam van wedkantoor Tim’s Paleis

U heeft dan (zonder tegenbericht) tot zaterdag 11 uur de tijd om uw deelname officieel te maken door de betaling te voldoen.

In de loop van de middag zal het gespeelde ticket en de overige weddenschappen in de WhatsApp-groep bekend worden gemaakt. Zo beleeft u vanaf 16:20 uur een middag vol spanning. We zullen u daar ook per onderdeel op de hoogte houden van de stand van zaken.

Als er een prijs is gevallen, dan ontvangt u het geld binnen 24 uur op uw rekening.

N.B. Wekelijks deelnemen is niet verplicht, maar het geeft wel recht op één volledig aandeel in het gratis ‘eindejaarsticket’ t.w.v. duizenden euro’s waarover meer in de onderstaande spelregels.

Meedoen vanuit het buitenland is geen probleem!

De spelregels

Van elke 16 euro die wordt ingelegd gaat 1 euro in de spaarpot voor een groot gratis ticket in de laatste week van december. Tevens gaan V75 uitbetalingen lager dan 5 euro p.p. ook in de spaarpot.

Van de overgebleven 15 euro wordt 12,50 aangewend voor een groot V75 ticket en 2,50 voor overige weddenschappen waarmee we nog meer beleving willen creëren. Het doel is tevens om hiermee minimaal uw weekinzet terug te verdienen.

Tim’s Paleis is elke eerste van de maand verantwoordelijk voor het grote V75 ticket en de overige weddenschappen. Alle andere weken maken we, bij loting bepaald, gebruik van roulerende gast-invullers. Ook u kunt één van de gast-invullers worden.

We hopen op uw deelname!

Met vriendelijke groet,

Tim en Rogier