V75 klapper gevallen in Tim’s Paleis

884

Umaker

Afgelopen zaterdag was de baan van Umaker aan de beurt voor de wekelijkse V75 ronde en dat heeft een twaalftal fortuinlijke klanten van Tim’s Paleis geen windeieren gelegd. Uit de enorme groep V75 fanaten die we middels de V75 show van weleer samen hebben gebracht zijn ook weer een heleboel subgroepjes ontstaan. Voor één van die groepjes was het afgelopen zaterdag goed raak. Zweden expert Bas Schwarz componeerde voor twaalf man een ticket van 207,35. Zij moesten dus elk 17 euro inleggen.

Frodo S

Na zes van de zeven onderdelen stond de uitbetaling al op 9.600 euro, maar in het laatste onderdeel was het nog wel even ‘billenknijpen.’ In een open onderdeel stonden er nog maar drie kruisjes op het ticket van de club. Schwarz analyseerde de koers van A tot Z en kwam tot de conclusie dat outsider Frodo S mee moest, omdat hij vermoedelijk een koers op maat ging krijgen. Alles klopte en Frodo S (zie foto bij dit artikel) maakte aan 9% het feest compleet.

Kassa

De uitbetaling voor zeven goed bedroeg 58.430,52 euro belastingvrij. Daar komt nog een significant bedrag overheen, omdat je ook vele malen zes goed en vijf goed krijgt uitgekeerd. De netto uitbetaling bedroeg 67.280,28! Dat staat voor 5.606,69 euro de man. Niet gek voor een inzet van 17 euro.

Meedoen

Voor 1 euro minder kunt ook u zich aansluiten bij de grote V75 club. Na het weekend van ‘Elitloppet’ gaan we weer voor nieuwe ronde, nieuwe kansen! Deze ronde duurt tot de mega jackpot tussen kerst en oudjaar. Om lid te worden van onze V75 club stuurt u een mailtje met telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl (Lid worden is zonder verplichtingen)

We zullen eerdaags met een update komen over de nieuwe ronde!

TROTR, ZEturf en Tim’s Paleis feliciteren de winnaars van afgelopen week!