De beste dinsdag van het jaar in Zweden

578

Hugo Åbergs Memorial

Het sportieve hoogtepunt van deze dinsdagavond is het Hugo Åbergs Memorial 2023 waarin 11 kanonnen de strijd aangaan over 1609 meter. Dat ‘onze’ ogen echter vooral gericht zullen zijn op de omlijstende koersen is veelzeggend. Daarin zijn Hugo Langeweg, Paul Hagoort, Dion Tesselaar, Rick Ebbinge, Danny Brouwer, Erwin Bot, Jeroen Engwerda, Michel Rothengatter en Henk Grift met hun beste paarden vertegenwoordigd. Dit alles maakt deze meeting tot een ‘must’ voor elke liefhebber.

V75

Er staat bovendien een extra V75 op de rol en die is met deze Nederlandse invasie meer dan de moeite waard om er een paar euro’s aan te wagen. Met name Ester Degli Dei en Kenzo W maken het spel (start 19:20 uur) extra interessant! Beide paarden lieten in hun laatste start een verpletterende indruk na en staan er vanavond geweldig in! In een ander onderdeel zou Carloforte Font wel eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen. Klik hier om gelijk naar het wedformulier te gaan en win!

ZEturf

Wedden doet u uiteraard bij ZEturf en daar kunnen liefhebbers van het winnend spel even de promotie activeren om aan het eind van de rit 10 euro extra op te halen.

Beter gaat het niet worden, dus wees erbij!