vrijdag, 24 mei, 2024

OVER TROTR

Draf- en rensport voor iedereen

TROTR Media is een initiatief van CMGN (Creatieve Media Groep Nederland).We maken ons sterk voor een onafhankelijk nieuwsplatform waarmee we alle de draf-en rensport activiteiten in Nederland en daarbuiten van dichtbij volgen. We doen verslag van toonaangevende races, brengen altijd het laatste nieuws en maken reportages voor alle drafsport liefhebbers. Met ons team van professionals maken we nieuwsitems, achtergrondverhalen, scherpe analyses en informatieve programma’s.

Redactie

De TROTR redactie bestaat uit een vast team, een mix van ervaren medewerkers en jong talent die elkaar uitstekend aanvullen. We zoeken naar nieuws, filmen op locatie, analyseren de races, becommentariëren de sport en brengen deze heel dichtbij.De redacteuren, verslaggevers, interviewers, analisten en columnisten van TROTR werken objectief, onafhankelijk en genieten de grootst mogelijke journalistieke vrijheid om de draf- en rensport met de nieuwste technieken en originele invalshoeken te kunnen benaderen.

TROTR Media heeft geen winstoogmerk

We zijn een onafhankelijke organisatie die streeft naar een professionele, attractieve weergave van de draf- en rensport in Nederland en daarbuiten. Samen met partners dragen we zorg voor een sluitende begroting en hebben we de ambitie om de interesse in de draf-en rensport in Nederland verder te stimuleren.

Met het allerlaatste nieuws, spraakmakende interviews en de scherpe analyses is TROTR het draf- en rensport platform van en voor iedereen!

AGENDA

vrijdag, 24 mei 2024

SOCIAL MEDIA