Het geheim van Drensteinfurt is ons geluk

510

Dagjesmensen

De koersdag op de baan van Drensteinfurt wordt gekenmerkt door mensen die één keer per jaar naar de koers gaan voor een waar volksfeest. Deze mensen sparen er het hele jaar voor en weten ook de weg naar de kassa’s van de totalisator goed te vinden. Laat dat laatste gegeven nou precies de reden zijn waarom deze meeting voor doorgewinterde wedders enorm interessant is. Men speelt vaste nummers, doen zomaar wat of kijken welk span er het leukste uitziet. Ze generen enorm veel tegenspel op paarden die eigenlijk helemaal geen kans maken en het gevolg is dat ‘vaste’ winnaars vaak aan megaprijzen worden uitbetaald. TROTR geeft u drie hete tips mee.

Koers 2:

In de tweede koers zal Jonne Cavallo een beetje over het hoofd worden gezien, maar wij weten dat ze heel hard kan lopen. Als ze blijft draven moet ze een eerste kans hebben.

Koers 4:

Koers vier gaat gewoon naar Trudy Schroor. Zij rijdt het beste paard (Junior Kite) en heeft genoeg ervaring. Dat weten wij wel, maar de dagjesmensen niet!

Koers 10:

Wie bij de laatste koers onverhoopt toch rode cijfers heeft geschreven kan dat rechtzetten met Faday Scott. Dit is een klasbak op gras tegen paarden die hij makkelijk kan hebben. Vooral in zo’n laatste koers legen mensen hun knip en zal zelfs een paard van zijn kaliber minimaal uw inzet verdubbelen.

Let op: Onze tips zijn vrijblijvend, er zijn geen garanties dat deze paarden winnen, maar het is een feit dat ze meer zullen brengen, dan dat ze horen te brengen, dus daar zit ‘ons’ voordeel!

BetZE!