Alles wat u moet weten: Eliteveiling en topsport in Berlijn

355

31ste Derbyveiling 

Vanaf morgen zullen alle ogen gericht zijn op Berlijn waar op zaterdag en zondag de series van de Duitse Derby’s worden verreden. Dit jaar valt ook de veiling samen met de koersdagen rond de series. Alles wat u moet weten over de veiling treft u hier. Denk daarbij aan de Catalogus, de video’s van de jaarlingen en vanaf zaterdagavond ook de livestream!

Merriederby (series) op zaterdag

De koersen 4, 8 en 12 zijn de series voor de merriederby. De Nederlandse favorieten hebben geweldig geloot! Als er geen rare dingen gebeuren zien we eerst Tesselaar, dan Rothengatter en tenslotte Ebbinge in de winnaarsring. Echt interessant wordt het pas als deze paarden elkaar over twee weken treffen in de finale.

Open Derby (series) op zondag

In de koersen 5, 7, 9 en 11 zal er worden gestreden om de finaleplaatsen. De open Derby heeft tevens een open karakter. Het is een uitermate sterke jaargang. Hoe de verhoudingen echt liggen weten we op zondag rond de klok van 18:00 uur als de series geweest zijn. Het worden op diverse fronten spannende weken en TROTR zit er uiteraard bovenop. Zodra er nieuws is trekken wij aan de bel.