Deze week is het kassa voor Ed Heijne

714

Gävle 

Het regent momenteel successen bij wedgigant ZEturf. Deze week was Ed Heijne de gelukkige. De V5 op de baan van Gävle leverde de oud leerlingpikeur een lekker appeltje voor de dorst op.

“Ik ben een kleine speler en zoek altijd naar de pareltjes in de wedmarkt. Ik zet liever laag in op outsiders, dan groot op favorieten. Winnend en plaats geniet dan ook mijn voorkeur, maar ik ben door de V75 club wel enthousiast geworden van de Zweedse V-spellen. Ik begon mij er echter wel een beetje aan te storen dat er met de grote ‘V75 groep’ nooit wat werd gewonnen. Alle weken een klap geld in het water, daar snapte ik niks van. Er zal gerust een keer een goede uitbetaling vallen, maar ik ben wel afgehaakt en zelfstandig verder gegaan.”

Waar ligt je geluk?

Ed moet eerlijk bekennen dat het vandaag meer geluk dan wijsheid betrof.

“Door omstandigheden was ik veel te laat voor de V75, maar ik zag dat ik nog wel mee kon doen met de V5. Ik had nog iets meer dan 15 euro op mijn rekening, maar geen tijd om te storten of te studeren. Ik besloot de hulp in te roepen van Harry Boy, maar koos wel zelf mijn ‘bankpaard’ Mister Hercules. Tijdens het laatste onderdeel was ik Harry Boy overigens aan het vervloeken. Hij had twee paarden gekozen, waarvan de meest kansrijke een onmogelijk parcours voor de kiezen kreeg. Zijn andere keuze stond 50 tegen 1 en had een kansloos startnummer. Doordat mijn ‘kanshebber’ niks waard was kreeg mijn 1% outsider zomaar ruimte en die stak precies voor de streep zijn neus als eerste over de lijn. Ik schreeuwde het uit!”

Mister Hercules

Het winnende ticket

Kassa

De uitbetaling was grandioos!

“Het bracht na vier onderdelen al 760 euro, dus na die laatste winnaar wist ik wel dat het een mooie uitbetaling zou gaan worden, maar ik besefte het pas echt toen ik mijn saldo van 23.229 euro op mijn ZEturf account zag staan en het is nog belastingvrij ook. Ik laat lekker 2.000 euro staan, dan hoef ik voorlopig niet te storten. Ik ga mij niet anders gedragen hoor, maar misschien dat ik mij af en toe wel weer eens aansluit bij de V75 club. Ik heb begrepen dat er weer nieuwe regels komen en daar ben ik wel nieuwsgierig naar.”

Meedoen

Voor een soortgelijk bedrag als dat van Ed z’n V5 ticket kunt ook u zich aansluiten bij de grote V75 club. Na het weekend van ‘Elitloppet’ gaan we weer voor nieuwe ronde, nieuwe kansen! Deze ronde duurt tot de mega jackpot tussen kerst en oudjaar. Om lid te worden van onze V75 club stuurt u een mailtje met telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl

N.B. Lid worden is zonder verplichtingen