Appen met Crebas en de BB podcast

336

Bransby’s Juke Box

De V75 wordt morgen verreden op de baan van Axevalla en Hans Crebas maakt eerst met twee outsiders deel uit van het Zweedse miljoenenspel en daarna zal Gerben voor zijn stal debuteren. In het derde onderdeel heeft Hans Bransby’s Juke Box in de strijd, naar eigen zeggen een sterke bomber!

“Maestro Crowe (12) kloppen zal niet meevallen, want dat is iets bijzonders, maar mijn paard kan ook wel wat. Hij is vooral heel sterk, waardoor de lange afstand in ons voordeel is. We kwamen de laatste twee keer met alles over thuis. Onderschat hem maar niet!”

Miss Moneypenny

In het vierde onderdeel komen we Miss Moneypenny tegen, die wellicht ook een klein beetje over het hoofd wordt gezien.

“Die nummer één klopte mij de laatste keer met een neusje. Hij had daarbij de hele weg mijn rug en voor mijn paard was het haar eerste start sinds medio oktober. Normaal gesproken is die van mij niet minder met een koers in benen, dus is het niet logisch dat zij wel aangekeken wordt en wij niet. De bandenstart is nieuw, dus dat is afwachten, maar als het even lukt, dan zal ik proberen aan kop te komen. Mijn Belgische vrienden hebben mij toevertrouwd dat ze zich aan kop lekker op laat duwen, maar om er te komen valt misschien niet mee. Pas op voor de vijf, die kon nergens heen laatst en volgens mij is die 13 van Jepson een hele beste.”

Gerben

Mocht u nou geen succes geboekt hebben in het V75 spel, dan kunt u wellicht nog wat geld terugverdienen met Gerben. De draver die onder de hoede van Jeroen Offeringa furore maakte staat nu gestald bij Hans in Zweden en hij kijkt vol spanning uit naar zijn debuut in koers 12.

“Dit paard heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een draver en ik weet zeker dat we hoge ogen gaan gooien dit jaar, maar of we morgen gelijk al toe gaan slaan durf ik niet zo stellig uit te spreken. Ik heb zojuist vernomen dat er al twee ‘schrappers’ zijn in mijn band en dat scheelt sowieso, want met z’n veertienen was het extreem druk. Hij werkt heel goed, maar is dermate lang weggeweest dat je niet mag verwachten dat hij het zomaar even doet op V75 zaterdag, maar mocht de ‘cote’ goed zijn, dan zou men er best een paar euro aan kunnen wagen.”

Podcast Bjorn Better

Bjorn Better is momenteel de tipper in vorm! Zojuist is zijn V75 podcast online gekomen en die kunt u hier beluisteren.

BetZE!