Dion Tesselaar en Jaap van Rijn aan de ronde tafel

653

Wedbeters Podcast

In de Wedbeters Podcast van deze week besteden we aandacht aan de Fokkers trofee meeting in Wolvega en de slotmeeting van het seizoen op Duindigt. Aan de ronde tafel treffen we Dion Tesselaar en Jaap van Rijn, die alles vertellen over hun kanshebbers voor de komende dagen. Uiteraard staan we ook stil bij de actualiteit in de draf- en rensport, de ZEturf promoties en de Tips van de week.

00:01 Actueel: Rick Ebbinge neemt verrassende stap, Kilimanjaro wint Giganten Trial, Europese Tour voor Franse dravers prooi voor Eclat de Gloire, Fakir legt razendsnelle 4 kilometer af en opmerkelijk incident rond een Duitse volbloedmerrie.

08:19 Promoties en Jackpots: Miljoenenjackpot op de V75 zaterdag in Jagersro, 5 ton extra op de 5+ in Saint Cloud en diverse andere extra gevulde prijzenpotten.

09:31 Ronde tafel: Dion Tesselaar en Jaap van Rijn kijken terug op de afgelopen week en vertellen ronduit over hun vele kanshebbers voor de komende week. Ook praten we met hen over het starten als zelfstandig trainer in de drafsport.

34:37 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: Breeders Crown in de VS, Franse toppers trekken naar Lyon-Parilly en waar is het Kampioenschap van Nederland gebleven?

39:52 Tip van de week: Ed kiest voor een supertalent op Wolvega, Vincent heeft vertrouwen in een oude bekende en Hans Sinnige belt twee zeer interessante tips door.

45:12 Afsluiting.

Klik hier voor de podcast van 28 oktober.