Wedbeters Podcast

123

Donderdag 30 september 2021

Klik hier om de podcast te beluisteren.

In de Wedbeters Podcast van deze week richten we de blik op het oosten waar zondag in Hamburg de Grosser Preis von Deutschland op het programma staat. We praten met Henk Grift en Dion Tesselaar over de kansen van hun paarden tijdens deze meeting. We kijken terug op de Nederlandse derby en bespreken de actualiteit in de draf- en rensport, de ZEturf promoties met enkele vette jackpots, bovendien geven we weer enkele Tips van de week.

00:01 Actueel: Favorieten doen hun plicht in Derby L, trainer Paul Hagoort pakt ook de Belgische derby, Dion Tesselaar scoort grote zege op Jagersro met 2-jarig supertalent en invoering Wet Kansspelen op Afstand onder de loep.

08:06 Promoties en Jackpots: Miljoenenjackpots op de V75 en de 5+ dit weekend, ook de V64 van zondag is voorzien van een lekkere jackpot.

10:22
Bellen met Nelson Longshot: Vincent en Nelson nemen het veld van de Arc door en hebben het over hun favorieten.

19:30 Ronde tafel: Henk Grift en Dion Tesselaar blikken terug op de afgelopen week en kijken met ons vooruit naar de meetings in Wolvega en Hamburg,

38:50 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: 9 koersen op Wolvega met Adrie de Vries in de monté, Hamburg beleeft jaarlijks hoogtepunt, Italië heeft in de Gran Premio della Lotteria een deelnemersveld om je vingers bij af te likken en in Engeland schakelt men langzaamaan over naar het National Hunt seizoen.

45:21 Tip van de week: Vincent kiest voor 2 leuke tips in de Arc, Ed Kwartet probeert het in de Groningen challenge op Wolvega en Hans Sinnige probeert weer een hattrick te scoren.

48:35 Afsluiting.