Wedbeters podcast

157

Wedbeters podcast

Klik hier om de podcast te beluisteren. 

In de Wedbeters Podcast van deze week staat de 4,5 Kilometer van Alkmaar centraal. Wie wordt dit jaar de winnaar van deze langste draverij van Europa? We praten met Caroline Aalbers en Bas Crebas die beiden een kanshebber aan de start brengen. We kijken terug op een prachtig sportweekend met de Arc, de Lotteria en de Grosser Preis von Deutschland en besteden verder aandacht aan de actualiteit in de draf- en rensport, de ZEturf promoties en de Tips van de week.

00:01 Actueel: Grote verrassing met Nederlands tintje in de Prix de l’Arc de Triomphe, Face Time Bourbon dit jaar wel de sterkste in de Lotteria, hoe ziet zijn programma voor het komende half jaar eruit, en de Grosser Preis von Deutschland met winst voor een door een Nederlander gefokt Duits paard met een Franse vader en een Zweedse eigenaar en trainer.

09:47 Promoties en Jackpots: Eerste 100 betalende bezoekers ZEturf Alkmaar Arena beloond met vrijspeltegoed, V75 topmeeting in Aby met Trotr show en Bjorn Better Podcast en ruim 3 ton extra in de pot bij de GrandSlam 75 zondag op Solvalla.

12:00
Ronde tafel: Caroline Aalbers en Bas Crebas vertellen over hun succesvol verlopen week en staan uitgebreid stil bij de kansen van hun deelnemers tijdens de 4,5 Kilometer-meeting zondag in Alkmaar. Zij voorspellen de winnaar!

33:21 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: 5 kwalitatief sterk bezette koersen vrijdag in Wolvega, zaterdag gaan we kortebanen in ’t Zand, wie pakt de Grand Prix de l’U.E.T. in Aby, Newmarket heeft de Dewhurst Stakes en Alkmaar viert jaarlijks hoogtepunt met prachtig programma.

41:34 Tip van de week: Vincent tipt een 2-jarig talent in de Dewhurst Stakes, Ed Kwartet ziet in Alkmaar een paard van een van de studiogasten van vandaag zomaar naar huis lopen en ook Hans Sinnige geeft weer drie gouden tips.

45:04 Afsluiting.