V75 project is een doorslaand succes

605

Samenwerking

Vanaf het moment dat wed-aanbieder ZEturf besloot om een samenwerking aan te gaan met TROTR werd al snel de beslissing genomen om hun kroonjuweel ‘V75’ te gaan vermarkten. V75 is een wedspel in Zweden met wekelijks een omzet van vele miljoenen euro’s. Uiteindelijk gaat het net als bij de Lotto gewoon om zeven cijfertjes, maar in het geval van V75 heeft het ene cijfer/balletje meer kans dan de andere en dus kun je je succes vergroten met geoorloofde voorkennis.

V75 show

Voor dat laatste ging TROTR een samenwerking aan met de Zweedse drafsport expert Bas Schwarz, die afgelopen vrijdag samen met presentator Rogier den Dekker voor de 18de week achter elkaar zijn visie deelde met een steeds groter wordende groep liefhebbers van de V75 koersen. Bas z’n studie vangt aan vanaf het moment dat op dinsdag de velden bekend zijn geworden. Op vrijdagavond deelt hij al zijn verzamelde kennis in onze één uur durende show. Onderbouwingen geschieden aan de hand van koersbeelden uit het archief.

Samen is leuker dan alleen

Vanaf de allereerste show wordt erop gehamerd dat het leuker is om het spel samen met anderen te spelen dan alleen. Je vergroot je kansen en deelt samen de vreugde dan wel het verdriet. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want Tim Woudstra, uitbater van wedkantoor Tim’s Paleis aan de drafbaan in Alkmaar, vatte de koe bij de horens en startte een social media campagne om mensen te enthousiasmeren voor een gezamenlijk V75 ticket. Daar werd enorm gehoor aan gegeven. Binnen enkele minuten ontstond er een lawine aan mensen die deze trein niet wilden missen. Uiteindelijk zorgden 105 deelnemers voor een spelpot van 2.100 euro. Wat volgde was een enorm spannende middag, die voor de club uitstekend begon, maar uiteindelijk nog niet leidde tot die ‘megaklapper’ waar we op zullen blijven jagen. We hopen dan ook dat de groep zoveel mogelijk intact zal blijven en spreken daar alvast onze dank voor uit.

Podcast

Sinds enkele weken nemen Bas en Rogier ook in de week na de V75 meeting een podcast op, die ‘omstreden’ genoemd mag worden en niet meer alleen over de V75 koersen gaat. Dat laatste blijft echter wel de rode draad van de podcast en hierin zal Bas ook blijven aangeven wat er allemaal goed of fout ging. Op deze manier houdt hij de ‘investeerders’ op de hoogte. Ook passeren hier paarden de revue die voor een volgende keer wel eens voor rendement zouden kunnen gaan zorgen, want wedden op paarden is natuurlijk veel meer dan V75 alleen. We streven er immer naar om de podcast zo snel mogelijk op te nemen, maar deze week zullen we iets later zijn in verband met de herfstvakantie en agenda’s die haaks op elkaar staan. Vragen zijn immer welkom en natuurlijk mogen ook onderwerpen aangedragen worden waar wij onze mening op los kunnen laten.

Suggesties hiervoor graag per mail naar: rogier@trotr-media.nl

Wij kijken nu al uit naar volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!