V4 op VP was een succes en krijgt een vervolg

524

V4

Ondanks dat er van continuïteit nog niet echt sprake was heeft de omzet op het V4 spel in Wolvega toch een spectaculaire stijging laten zien. Tijdens de Giganten meeting werd er door de Zweedse en de Nederlandse wedders samen een schamele 7.276 euro op het wedspelletje ingezet. Afgelopen zaterdag was dat, op een doorsnee lunchmeeting, wel anders. 5.686 Gespeelde systemen genereerden een omzet van ruim 22.650 euro. Het spelletje kende die dag één verrassende winnaar, maar de uitbetaling van ruim 451 euro mocht er zijn. Dat smaakt naar meer!

ZEturf

En ‘meer’ is precies wat er gaat komen, aldus ZEturf Nederland directeur Paul Klomp.

“We kunnen er nog niet de vinger op leggen waarom de omzet afgelopen zaterdag zoveel hoger lag dan de voorgaande keren, maar daar hopen wij dit jaar wel antwoorden op te gaan krijgen. We gaan namelijk inzetten op continuïteit. In die hoedanigheid kan ik melden dat we op circa twintig Nederlandse meetings V4 common pool aan willen gaan bieden. Aankomende zaterdag doen we dat gelijk weer. Dan koerst Wolvega in de avond en ik ben nieuwsgierig of de Zweedse wedders ook na hun wekelijkse hoogtepunt (V75 red.) het spelletje op Wolvega zullen omarmen.”  

Het programma

Klik hier voor het officiële programma van Draf & Rensport. Het V4 spel begint om 20:15 uur met de derde koers en eindigt met koers zes. Als het open karakter van de laatste keer heeft bijgedragen aan het succes, dan zou het wel weer eens interessant kunnen worden. Het vinden van een ‘Bankpaard’ is een hele uitdaging, want in elk onderdeel staan minimaal drie paarden met een goede kans op winst en een scala aan gevaarlijke outsiders.

TROTR-TIP

Ons bankpaard wordt Maja Beuckenswijk met Jaap van Rijn in het derde onderdeel. De merrie leek een klassiek talent, maar het kwam allemaal net iets te vroeg. Als gevolg daarvan heeft stal Engwerda er nu een heerlijk paard aan voor een wintercampagne op Wolvega. De laatste keer won ze door een tactische zet van de rijder, maar ze zag er wel al uit als een volleerd koerspaard. Dat zal nu nog meer tot uiting komen en in deze klasse is dat heel veel waard, ook al lijken er wel meer talentjes in de dop aan het vertrek te staan, dus pas op!

TROTR-TICKET

4-6-7-8

3-4-5-8

3 Maja Beuckenswijk

1-4-5-7

4 x 4 x 1 x 4 maakt 64 combi’s x 0.24 cent = 15,36

Succes!

Kijk hieronder de winnende race van Maja Beuckenswijk terug.