Heino’s winstpakkers in Berlijn

471

Series open Derby

In de koersen 5, 7, 9, en 11 wordt er gestreden om de finaleplaatsen van de open Derby. Zelden telde een jaargang zoveel aan elkaar gewaagde paarden en dat maakt dat we er vanmiddag vanaf 14:38 uur eens even lekker voor gaan zitten. Dat laatste doet ook onze exclusieve tipgever Heino. Hij heeft drie koersen uitgezocht waar wat te verdienen valt.

Heino tipt

In koers 4 is Lindstedt Boko (3) het te kloppen paard. Kaithlynn Star (1) in het aangewezen paard voor de plaatsen. 3 – 1 – alle / 3 – alle – 1 is het spel!

In koers 8 heeft Velten von Polly (12) goede kansen. Speel hem maar winnend.

In koers 10 komt de crack Barateau (1) in actie, hij krijgt het aan de stok met een handvol prima paarden, maar wat hij de laatste keer liet zien was weergaloos. De spelwaarde is lastig te vinden, maar als liefhebber mag je deze koers niet missen!

Koers 12 is daarentegen wel een prima koers om te spelen, waarbij enkele goede Nederlanders door matige startnummers aan interessante cotes te verkrijgen zullen zijn. King of Greenwood (9) kon slecht uit de voeten op de rulle baan van Duindigt. Het Berlijnse biljartlaken zal hem beter passen. Ook Jo Jo Harley (8) en Dream Fashion (11) zijn in goede vorm, maar ze zullen moeten afrekenen met de crack Piemonte (10). Deze race kent een poolgarantie van 5.000 euro op het kwartetspel en het kan lonend zijn om hier wat te investeren.

Heino’s kwartet:

9-10-11 / 4-8-9-10-11 / alle

Kosten: 72 euro

BetZE!