Een weekend met oneindig veel hoogtepunten bij de wedaanbieder

301

Zaterdag

Zojuist is de meeting op Vincennes van start gegaan met paarden van Henk Grift en Paul Hagoort. Klik hier voor alle Nederlandse starters in het buitenland.

Om 16:20 uur start het Zweedse miljoenenspel V75. Klik om gelijk uw ticket in te vullen.

Het hoogtepunt van vandaag is de Randox Grand National om 18:15 uur. Klik hier en ga voor de ultieme klapper. lage uitbetalingen zijn ondenkbaar!

Zondag

Tom Kooyman is met twee paarden naar La Capelle. Massai start in de eerste en de  spectaculaire nieuwe aankoop van Massai’s eigenaar Robin Goudsblom, genaamd Gaby Meslois, komt aan de start in race zeven. Ook stal Mollema is present en Danny Brouwer heeft enkele gastritjes.

Om 13:30 uur gaat een heerlijke Duindigt meeting van start! Acht trainingsritten met vaak volle velden. Team TROTR is present om weer een mooie sfeerreportage te maken!

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle jackpots. Eentje willen wij graag extra onder de aandacht brengen en dat is de 5+ op de baan van Paris-Longchamp met een ongekend hoge jackpot van 1 miljoen euro! Klik hier voor de bewuste race en doe een gooi naar het grote geld! Het paard Red Torch (7) lijkt klaar voor een topklassering!

BetZE!