TROTR aan tafel met Marthijs Roorda

4282

TROTR aan tafel – Vandaag alweer de 6e aflevering van TROTR aan Tafel. Met vandaag veel aandacht voor de races op de baan van Aduard op 15 juni. De grasbaan keert na vier jaar terug op de kalender. Mede door de inzet van het gewezen bestuur van de geliquideerde baan in het stadspark, mogen we woensdag aanstaande ‘Grandeur op het gras’ verwachten.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al, die in de eerste TROTR aan tafel geen blad voor de mond nam en dat is deze keer met een nieuwe gast niet anders!

ZEturf

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl!

De show

Vandaag is Marthijs Roorda de gast in ons programma. Marthijs is een van de initiatiefnemers van TROTR, Stâl Boppeslach en dé documentaire over Richard Westerink en zijn Etonnant. Reden te over om hem van alles te vragen over hoe hij de sport beleeft, hoe hij de toekomst ziet, welke publicitaire kansen er zijn en hoe het nu precies zit met TROTR, de samenwerking met de banen en de NDR.

Kortom: Rogier den Dekker brengt u opnieuw een fantastische show. Kijken dus!