Bokt.nl maakt sfeerimpressie van de Pinksterraces in de Alkmaar ZEturf Arena

867

Bokt en TROTR

Sinds het begin van deze eeuw is Bokt.nl een onafhankelijk nieuwsplatform voor Nederlandstalige paardenliefhebbers. Het bijbehorende discussieforum werd destijds louter opgericht voor een groepje gelijkgestemde vrienden, maar is ondertussen uitgegroeid tot het grootste paardenforum ter wereld.

De draf- en rensport is in al die jaren altijd een ondergeschoven kindje gebleven, maar dat is zeker geen bewuste keuze van de redactie geweest. Er waren simpelweg nauwelijks beschikbare bronnen en wat de redactie wel bereikte was in de meeste gevallen nogal negatief van aard.

Er is een keerpuntje gekomen nadat forumlid Janouk de avonturen van haar draver Madness op Bokt is gaan delen, hetgeen waanzinnig goed wordt ontvangen. Dat laatste is ook op de nieuwsredactie van Bokt niet onopgemerkt gebleven en na ons artikel daarover kwamen we met elkaar in contact. Bokt staat er meer dan voor open om ‘onze’ sport op een positieve manier onder de aandacht te brengen en TROTR zal daar een significante bijdrage aan gaan leveren.

Namens Bokt was afgelopen maandag Aniek Molenaar te gast in de Alkmaar ZEturf Arena. Bewapend met haar professionele camera maakte ze een heerlijke sfeerimpressie van een dag die zich daar ook wel enorm goed voor leende. Bokt.nl heeft deze impressie groots aangekondigd! Wie de website opent kan er niet omheen en wie erop klikt zal alle foto’s willen zien. Kijken dus!

Klik hier voor de sfeerimpressie van Aniek Molenaar.

Liefhebber pur sang Johan Kloppenburg ontvangt de bloemen uit handen van AZ directeur Robert Eenhoorn na zijn gewonnen race met Kyra Blue.