TROTR aan tafel met Robin Goudsblom

7700

TROTR aan Tafel¬†– Vandaag alweer de 13e aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de races van zondagmiddag op de baan van Alkmaar. De kleinste baan van Nederland valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. Robin Goudsblom is onze gast. Hij heeft veel te vertellen over ‘zijn’ Alkmaar, waar de tweede helft van het seizoen zondag van start gaat. Uiteraard komen er talloze onderwerpen aan bod, zo ook de dravers die niet al te schoon draafden en helaas was er de kopstoot van de week.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er dit seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze elfde aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn weer in absolute topvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 13e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show