TROTR aan tafel met John Dekker

6531

TROTR aan Tafel¬†– Vandaag alweer de 11e aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de races van woensdagmiddag op de baan van Eenrum. De enige grasbaan in Nederland waar rechtsom wordt gekoerst valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. De ‘man of the moment’ van het regio banen circuit, John Dekker, zal daar actief zijn en is de gast aan tafel. Hij beleeft het seizoen van z’n leven. Dat laatste geldt zowel voor John zelf als voor de stal van zijn levenspartner Caroline Aalbers. Er wordt getipt door de tafelheren en John neemt zeker geen blad voor de mond. Er werd uit de hoek van de topsport erg badinerend gedaan over John z’n breedtesport plan, maar kijk nu eens wat een succes het is geworden!

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda STONDEN. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze elfde aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten. De vraag is alleen even wanneer we weer verder gaan, want er wordt op onaangename wijze geannuleerd!

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn weer in absolute topvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 11e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show