TROTR aan tafel met Jim Veldman

8758

TROTR aan Tafel РVandaag alweer de 17e en laatste aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de races van zondagmiddag op de baan van Alkmaar. We praten bij met Jim Veldman, die een geweldig seizoen draait en nog alle kans maakt om de nieuwe kampioen van Nederland te worden bij de leerlingen. Gisteren gaf zijn directe concurrent Niels van der Tol in Wolvega Live aan dat hij er lang niet zeker van is dat hij uit de greep van Jim kan blijven. In deze aflevering vernemen we wat Jim denkt.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er dit seizoen enorm veel op de agenda stonden. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze 17de aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten. We willen hen graag bedanken voor de geweldige reacties die wij op onze redactie wekelijks mogen ontvangen.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 17e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show