TROTR aan tafel met Dennis Minnema

5869

TROTR aan Tafel¬†– Vandaag alweer de 9e aflevering van TROTR aan Tafel. Met veel aandacht voor de races van woensdagmiddag op de baan van Emmeloord. De eerlijkste grasbaan van Nederland valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. Dennis Minnema is de gast aan tafel. Hij is al jaren een super kracht voor de stal van Bas Crebas. Hij draagt eigenlijk alleen de ‘PAYDAY’ pet, waardoor hij geen blad voor de mond hoeft te nemen hetgeen een hogere amusementswaarde genereert!

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze negende aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn een beetje uit vorm, maar de volgende voltreffer komt altijd dichterbij!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 9e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show