Aankondiging: Summer Races in Vincennes

206

Topsport in Parijs

De eerste meeting van de zomer in Vincennes telt maar liefst vier groep koersen. De eerste start is om 12:05 uur.

The new aperitif guinguette at the Vincennes Hippodrome of Paris

14:15 – Koers 5 Prix Legoux-Longpre GIII (80.000 gedoteerd):

Een koers met zeven vier- en vijfjarige paarden in de discipline Monté (bereden) over 2850 meter op de grote piste. Jan Stins is de eigenaar van Gainsborough waardoor de koers een Nederlands tintje krijgt. Het paard wordt getraind door Romain Derieux en gereden door Matthieu Abrivard. De favoriet van deze koers zal de kleine Gladys des Plaines zijn, voor trainer Gilles Curens. Wie kunnen het deze crack moeilijk maken? Granvillaise Bleue van Pierre Levesque met zijn dochter Camille was de laatste keer Gladys des Plaines de baas. Kan zij die stunt herhalen?

Granvillaise Bleue

Klik hier voor het deelnemersveld op Zeturf.

14:50 – Koers 6 Prix Guy Deloison GII (100.000 gedoteerd):

Een koers voor 11 driejarige merries in de discipline attelé (aangespannen) over 2700 meter op de grote piste. Hierin treffen we Idylle Speed voor trainer François Pierre Bossuet. Dit paard liep nog maar zeven keer in haar carrière, maar won al vier keer en dit is de eerste groep koers die ze gaat lopen. Phillipe Allaire, ook wel de kampioen van de jonge paarden genoemd, heeft vier paarden aan de start. Dat zijn Italienne, Ivensong, Isla Bonita en grootverdiener It’s now or never.

Italienne, een kleindochter van de moeder van Ready cash.

Klik hier voor het deelnemersveld op Zeturf.

15:32 – Koers 7 Prix Pierre Plazen GIII (100.000 gedoteerd):

Een geweldige koers staat ons te wachten voor 3 jarige hengsten met veel paarden die aan elkaar gewaagd zijn. Italiano Vero en Impressionist werden eerste en tweede in de Prix Albert Viel (GI). Invincible Cash viel in diezelfde koers op door nog sterk terug te komen na een startfout. Idefix de Centule  heeft het minst verdiend, maar die moeten we niet onderschatten. Hij liep al twee keer met zooltjes onder zijn hoeven. De eerste keer leverde dat een beresterke overwinning op, maar bde keer erna was hij te driftig op een rug en sprong. Vandaag loopt hij ook weer met zooltjes. In dit veld komen we verder toppers tegen als Ideal Ligneries met Franck Nivard voor Fabrice Souloy en Infant Perrine voor Charles Mary met Paul Ploquin.

11/24/20 - VINCENNES - Prix Fortuna: Results and ReportsInvincible Cash

Klik hier voor het deelnemersveld op Zeturf.

16:07 – Koers 8 Sulky 5 ans Qualif 5 – Prix Jockey GII (100.000 gedoteerd):

Een serie van het Criterium der vijfjarigen voor merries en Hengsten. Ruinen zijn niet welkom en de eerste twee plaatsen zich voor de finale op 4 september. Daardoor wordt deze koers spannend voor de paarden die qua winsom nog niet startgerechtigd zijn. Ganay de Banville uit de stal van Jean Michel Bazire is één van de favorieten, maar hij is al gekwalificeerd, dus is het de vraag of Bazire voluit gaat. Gunilla d’Atout won vorig jaar in deze periode het Criterium der vierjarigen, maar dat is ook de laatste koers die ze heeft gelopen. Gelati Cut is ook al gekwalificeerd. Zijn laatste start was in de Elitloppet finale. Gout Baroque was laatste keer tweede in de Grand National du Trot in Saint-Malo achter Bugsy Malone en kwam snoeihard af het laatste stuk. Hij is nog niet gekwalificeerd evenals Galius, Goldy Mary en Go on Boy, de kersverse winnaar van de Prix de Washington.

Une 11e victoire époustouflante : Galius devient phénomèneGalius

Klik hier voor het deelnemersveld op Zeturf.

BetZE!