Alkmaar rekent op volle velden bij openingsmeeting

341

Voor veel mensen begint het drafsport seizoen pas echt wanneer het winterseizoen tot een einde komt, het voorjaar zich aandient en Alkmaar en Duindigt de deuren weer openen.

De organisatie van de drafbaan in Alkmaar staat te popelen om te beginnen. Zij zijn al maanden in de weer met de voorbereidingen. Onder nieuw beheer (Peter Delis, Kees de Groot, Robin Goudsblom) investeert de baan enkele tonnen in een nieuwe organisatie en infrastructuur die de baan weer volop in de spotlights moet zetten. Fantastisch nieuws dat enorm veel perspectief biedt voor alle drafsportliefhebbers. Reken daarbij het draverscollectief ‘Gele Kanaries’ dat inmiddels mag steunen op 130 enthousiaste participerende eigenaren en je voelt dat de sport weer wat kleur op de wangen krijgt.

Het bestuur van de drafbaan rekent dan ook op een vliegende start van de openingsmeeting die gepland staat voor zondag 3 april aanstaande. Het bestuur hoopt dat trainers en eigenaren en masse inschrijven en afreizen naar Alkmaar voor haar seizoensouverture. Dat zou een geweldige steun in de rug zijn voor de baan die haar nek uitsteekt voor de toekomst van de drafsport in Nederland.

Inschrijven voor de races kan vanaf maandag 28 maart via de gebruikelijke procedure.