De meeting van Vincennes is een aanrader met een spannende bonus challenge

91

Duitsland vandaag

Van de meeting op Mönchengladbach springen je de tranen in de ogen, maar kent wel wat amusementswaarde door de nodige Nederlandse belangen. Berlijn-Karlshorst is kwantitatief iets beter bezet. Liefhebbers van de Duitse drafsport krijgen in ieder geval simultaan twee meetings voorgeschoteld.

Vincennes

Het alternatief is de meeting van Vincennes en die is in één woord geweldig! Met twee Groep III draverijen en een Groep I voor de beste 3-jarigen valt er genoeg te genieten. Ook de ‘Quinté koers met internationale deelname mag er zijn. ZEturf pakt uit met een interessante actie. Er is een bonus pot van 10.000 euro die wordt verdeeld onder de ZEturf spelers die erin slagen om gedurende het negen koersen tellende programma vijf keer een winnend koppel te voorspellen. De voorwaarden leest u naast het programma van Vincennes in de rechter kolom.

Tips

Fast Ferry en Peter ’t Hof tippen tegen elkaar in op Mönchengladbach, terwijl Ed Kwartet een goed gevoel heeft bij Genius Winner op Vincennes. Bekijk hier alle tips.