V75: De voorbeschouwing #2 MET EEN BELANGRIJKE UPDATE

343

Elke week gaan we op jacht naar het grote geld in: ‘V75 de voorbeschouwing.’ Samen met Zweden analist Bas Schwarz duiken we in het miljoenenspel. We komen op de proppen met een zeer gewaagde ‘banker van de week.’ Ook ZEturf expert Bjorn Better heeft een prominente rol in het geheel. V75 de voorbeschouwing is uw garantie tot succes!

Update: 

Örjan Kihlström, de beoogde rijder van ons eerste bankpaard Moses, rijdt vandaag niet. Ondanks dat hij achter Moses wordt vervangen door Ulf Ohlsson, ook een toppikeur, geeft het volgens Bas wel een andere kijk op deze ‘banker.’

“Uiteindelijk gaf Örjan Kihlström wel de doorslag om Moses te banken, waardoor ik het met de wetenschap van nu vermoedelijk anders had gedaan. Dat neemt overigens niet weg dat Ulf Ohlsson een uitstekende rijder is, dus ik hoop gewoon dat het alsnog goed gaat komen, maar Örjan kent hem simpelweg door en door. Ik wil daarom onze luisteraars toch adviseren om zo lang mogelijk te wachten met het definitief plaatsen van hun V75 weddenschap, want er kunnen altijd late veranderingen komen.”