Podcast: V75, Rogier is in bepaalde kringen persona non grata, Peter Delis komt met waanzinnig nieuws en nog veel meer…

1683

Podcast

We zetten de onderwerpen weer even voor u op een rij, zodat u zelf kunt bepalen wat wel en/of niet interessant is.

0:00 – 6:53

Rogier heeft naar aanleiding van de laatste podcast en een geschreven artikel over Duindigt een klein groepje mensen tegen de schenen getrapt. Dat weegt overigens niet op tegen de bijval die hij ervoor kreeg, maar toch zit het hem niet lekker. Bas greep zijn moment om één en ander in perspectief te plaatsen.

6:53 – 38:50

105 Liefhebbers van de V75 koersen hebben ieder 20 euro gedoneerd voor een gezamenlijk V75 ticket t.w.v. 2.100 euro. De eerste ronde leverde geen succes op, Bas kwam niet verder dan vier goed, dus moet hij net als een voetbaltrainer die verloren heeft tekst en uitleg geven. Moraal van het verhaal, we zaten er toch wel heel erg dichtbij en vroeg of laat pakken we een grote prijs! In dit blok ook wat algemene zaken en natuurlijk enkele paarden om te onthouden.

38:50 – 41:40

Een eerbetoon aan Wellino Boko!

41:40 – 49:24

Het blokje Amerika vol anekdotes en onder andere het laatste nieuws over Ecurie D en over Dave Miller, die toch weer aan Beads gekoppeld lijkt te gaan worden.

49:24 – 52:01

Bas blijkt volledig op de hoogte van alle regels rond ‘Corona.’ In die hoedanigheid ziet het er somber uit voor Nederlanders die van plan zijn om de veilingdagen in Harrisburg te gaan bezoeken.

52:01 – einde

Peter Delis schoof aan in de uitzending van Wolvega Live en gaf daar aan dat er achter de schermen constructieve gesprekken worden gevoerd over en vaststaand koersprogramma in 2022. Dat is fantastisch nieuws, aldus Rogier, maar het valt hem op dat nog niet heel drafsport minnend Nederland net als hij in een jubelstemming is. Wanneer Bas dan ook nog eens met enkele mitsen en maren op de proppen komt ontstaat er een interessante discussie. Bij de in de show op Wolvega geopperde namen van koersbanen die staan te springen om dit plan te omarmen ontbrak die van Duindigt. Daarop werd aangenomen dat er vanuit Wassenaar geen interesse zou zijn om aan te sluiten. Navraag bij Peter Delis leerde echter dat ‘Duindigt’ van harte uitgenodigd is voor een gesprek.

Wij wensen u veel luisterplezier!