Royal Ascot 2021 start morgen met elke race miljoenen in de World Pool

259

Royal Ascot

Ascot is met jaarlijks negen Groep 1 races samen met Newmarket de belangrijkste renbaan van Engeland. Het hoogtepunt van het jaar is Royal Ascot. Dit evenement staat bekend als het beroemdste paardenrace-evenement ter wereld. De aandacht van de landelijke pers gaat echter meer uit naar de kleding (met name de hoeden) dan naar de races. Het is dan ook voor velen een echt society-evenement, maar dat geldt niet voor ons. Wij gaan vanaf morgen genieten van de ‘King of Sports!’ Vijf dagen kippenvel als de beste paarden en jockeys strijden om miljoenen ponden aan prijzengeld, maar bovenal voor eeuwige roem! Bij wedaanbieder ZEturf zit u vanaf morgen op de eerste rang.

World Pool waanzin

Tijdens alle races van het festival is er sprake van een world pool en dat woord spreekt voor zich. De spelpotten zijn open voor wedders uit de hele wereld. De omzetten zullen gigantisch zijn, waardoor een trio of een kwartet invullen ook bij een inzet 10 cent mega interessant kan zijn.

Royal Ascot Live

In samenwerking met ZEturf gaan we op donderdag live vanuit de TROTR studio. We hebben gekozen voor de Ribblesdale Stakes, de Gold Cup en de Britannia Stakes. Royal Ascot Live wordt gepresenteerd door Rogier den Dekker, die in de studio wordt bijgestaan door voormalig jockey en rensport liefhebber Loek van der Ham. Voor exclusieve tips zal er contact worden gelegd met allround paardensport expert Robert-John van Exter vanuit hartje Londen.