Derby koorts in Willemsoord: Mieras vol vertrouwen

689

Willemsoord -De Nederlandse drafsport maakt zich op voor hét event van het jaar. Op 25 september zullen de beste 3-jarige Nederlands gefokte dravers strijden voor de allerhoogste eer en eeuwige roem in de Derby! TROTR, ZEturf en de SNDR werken samen  met Draf- en renbaan Duindigt om het evenement de glans te geven die het verdient.

In aanloop naar 25 september maakt Rogier den Dekker reportages, interviewt hij diverse gasten en komt er een uitgebreid voorbeschouwingsprogramma, te zien op woensdag 21 september aanstaande op ons Youtube kanaal.

Vandaag trappen we af met Jeffrey Mieras. Hij rijdt de merrie Mistral van fokker/eigenaar Geert Van Keulen Nes De enthousiaste liefhebber koos voor een betaalbare live hengst Broadway Fortuna en zijn eigen kleine dappere merrie As Promised. Geen Muscle Hill of Ready Cash, maar gewoon Broadway Fortuna, die bijna niets kost en gewoon in Nederland ter dekking staat. Voor dit naderende sprookje werd zelfs een liedje gecomponeerd. Kijk en geniet van onze aftrap!