TROTR aan tafel met Danny Brouwer, Marthijs Roorda en de nieuwste trailer!

8187

TROTR aan Tafel – Vandaag alweer de 16e aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de top(kip)races van zondagmiddag op de baan van Alkmaar. We praten bij met Danny Brouwer, die sinds zijn laatste optreden in deze show geweldig aan de weg timmert. Ook zal Marthijs Roorda aanschuiven. Hij reageert op de kritiek die hem uit een specifieke hoek ten deel valt. Oké, zijn boek over oom Aonne mag dan omstreden zijn, de media heeft naar aanleiding ervan weer volop aandacht voor onze sport, in ieder geval boven de ketelbrug. Zijn documentaire over Richard Westerink en Etonnant kan dit weekend een hele prestigieuze prijs in de wacht slepen, die de sport onder de aandacht kan brengen bij een miljoenenpubliek en dan was er zijn interview in de Leeuwarder Courant. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om het één en ander toe te lichten en te reageren op de eerder genoemde kritiek die hem ten deel viel, kijken dus!

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er dit seizoen enorm veel op de agenda stonden. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze 16de aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten. We willen hen graag bedanken voor de geweldige reacties die wij op onze redactie wekelijks mogen ontvangen.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 16e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show