TROTR aan tafel met Jeffrey Mieras

6082

TROTR aan Tafel¬†– Vandaag alweer de 10e aflevering van TROTR aan Tafel. Met veel aandacht voor de races van woensdagmiddag op de baan van Emmeloord. De eerlijkste grasbaan van Nederland valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. Multitalent Jeffrey Mieras zal daar actief zijn en is de gast aan tafel. Hij beleeft het seizoen van z’n leven met grote successen in binnen- en buitenland. Dat laatste geldt zowel voor Jef zelf als voor de stal van Dion Tesselaar waar hij al jaren werkzaam is. Tel daar alle hoogtepunten bij op die aanstaande zijn en je krijgt een show waarin we niet uitgepraat raken over deze prachtige sport. Er wordt getipt door de tafelheren en Jef krijgt een grote verrassing vanuit onverwachte hoek die hem zichtbaar ontroerde. Kortom, een pareltje met dank aan ZEturf, het RBC, de SNDR en TROTR!

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze negende aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn weer in absolute topvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 9e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show