TROTR aan tafel met Peter Delis en Danny Brouwer

4732

TROTR aan tafel¬†– Vandaag alweer de 7e aflevering van TROTR aan Tafel. Met veel aandacht voor de races op de baan van Emmeloord op 22 juni. De 1000 meter lange grasbaan valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er is veel animo voor de meeting. Alle races zijn maximaal bezet!!! Kortom, we mogen weer ‘Grandeur op het gras’ verwachten!’

Peter komt verder met spannend nieuws op de proppen over de geliquideerde baan in het Stadspark. Zijn er rare spelletjes gespeeld die het einde van de Groningse baan in hebben geluid? Peter gaat dat in ieder geval tot op de bodem uitzoeken en wil daar met liefde wat kosten voor maken. Daarnaast veel aandacht voor ‘De gele Kanaries’ en we blikken uitgebreid terug op de eerste zes meetings van het regio banen circuit. Als vanzelfsprekend wordt er ook hardop nagedacht over het vervolg van dit geweldige concept!

Met Danny Brouwer praten we bij over zijn nieuwe avontuur in Nederland, broederliefde en nemen we zijn starters op Emmeloord door.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al, die in de eerste TROTR aan tafel geen blad voor de mond nam en hij doet er deze keer nog eens een flinke schep bovenop!

ZEturf

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren verkeren in bloedvorm!

De show