TROTR aan tafel met Bas Crebas

7281

TROTR aan Tafel¬†– Vandaag alweer de 12e aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de races van woensdagmiddag op de baan van Emmeloord. De ‘eerlijkste’ grasbaan van Nederland valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. Bas Crebas is onze eregast. Hij beleeft een spannend seizoen, want de stal moet en zal een keer de Derby winnen. Met Magnum de l’Iton zou het wel eens kunnen gaan gebeuren. Hij geldt momenteel als de te kloppen favoriet.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda STONDEN. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze elfde aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten. De vraag is alleen even wanneer we weer verder gaan, want er wordt op onaangename wijze geannuleerd!

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn weer in absolute topvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 12e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show