Demi Veenstra wint in Sassenheim

124

Sassenheim – Een fantastische dag was het vandaag voor alweer de 4e kortebaan draverij van het seizoen. De Teijlingerlaan in Sassenheim was vandaag het decor voor een voortreffelijke meeting.

Ronnie Brandt en Eliot Charisma waren de meest in het oog springende deelnemers van vandaag. Beide toppers wisten al eens te winnen in Sassenheim. Ook het publiek, dat vandaag weer massaal ‘langs de lijn’ de paarden aanmoedigen, hadden de beide paarden hoog zitten.

Na drie omlopen was het de jonge Demi Veenstra die heel knap de draverij won vandaag. Heel bijzonder want dat deed ze voor het eerst. De assistent van ‘koning van de kortebaan’ Hans Bot uit het Friese Lippenhuizen, krijgt dit seizoen alle kansen om te laten zien wat ze in huis heeft.

En dat is een ontzettend slimme zet van Hans Bot geweest. Want Veenstra kent zijn paarden als geen ander omdat ze er 6 dagen in de week mee in de weer is. “Ze heeft het werkelijk geweldig gedaan,” zei Hans Bot, die als trainer opnieuw met het hoogste prijzengeld huiswaarts keerde.