Wat viel er vandaag en gisteren op

415

Nederland

Genoten van Karola, Norton Commander, Barateau, Jank Summerland en de twee winnaars van Ebbinge, maar het paard dat echt in het oog sprong was Etenclin. Om zijn ploeterende stalgenoot Soul Strong een helpende hand te bieden ging A. Bakker met deze krachtpatser, die meer dan een jaar van het toneel verdwenen was, vrijwillig in het ‘dooiespoor’ zitten. Norton Commander vloog hem na een koers op maat voorbij, maar Soul Strong en andere kleppers liet hij achter zich. Etenclin liep 1.12,3 en zal in zijn volgende koers lastig te kloppen zijn. Noteren en genieten maar!

Klik hier voor alle uitslagen

Frankrijk

De twee aangeprezen dravers van Crebas en Roeges beliepen beiden een mooie tweede plaats.

Anneke Hendriks kon met haar volbloeds deze keer geen potten breken, maar het mooie aan een handicap systeem is dat ze binnenkort allemaal weer een keer aan de beurt komen.

Zweden

De eerste dag van het waanzinnige drafsport weekend op de baan van Solvalla kenden met Lara Boko en Francesco Zet respectievelijk een Oaks en een Kriterium winnaar waar je u tegen zegt. Kijkers van de V75 show werden getrakteerd op een juweel van een banker! Santos de Castella liep de laatste keer een tijd van 1.12,1 op zijn velgen. Met lucht in de banden was hij vandaag met J. Westholm (Uitgelichte afbeelding) een klasse apart.

Klik hier voor alle uitslagen en om de koersen terug te kijken.

BetZE!