Van V75 naar Quinté Plus en twee nieuwe TROTR shows in januari

393

TROTR/ZEturf in januari

In de maand dat Thom Verheul’s prijswinnende documentaire ‘The Successor’ in première zal gaan, heeft wedaanbieder ZEturf sowieso het vizier op Frankrijk gericht staan. Er is ons dan ook gevraagd om aandacht te vragen voor twee hoogtepunten. Allereerst gaan we een show verzorgen in aanloop naar de Prix de Cornulier en een week later doen we hetzelfde voor de Prix d’Amérique. In deze shows zullen wij de wedders kennis laten maken met het miljoenenspel Quinté plus, maar ook voor de pure liefhebbers van de sport worden het twee shows om alvast in de agenda te zetten.

Zaterdag 21 januari om 19:00 uur (Prix de Cornulier preview)

Zaterdag 28 januari om 19:00 uur (Prix d’Amérique preview)

V75 ‘De Voorbeschouwing’

Met aflevering 82 is er vorige week vrijdag een einde gekomen aan de TROTR/ZEturf show rond het Zweedse V75 spel. We hebben de show met veel plezier gemaakt en het spel in Nederland een flinke boost kunnen geven. Een trouwe groep liefhebbers van deze uitermate populaire V-spellen is naar aanleiding van dit initiatief week in week uit gezamenlijk actief om toch een keer die grote klapper te maken. Na evaluatie zijn we dan ook van mening dat we qua V75 interesse op een punt zijn gekomen dat we iedereen zo’n beetje wel hebben weten te bereiken en wordt het weer tijd voor wat nieuws!

Analist Tim Woudstra heeft nog wel zijn licht laten schijnen over de meeting van aankomende zaterdag op de baan van Färjestad. Hij ziet in het paard Alm Randers een uitermate geschikte ‘banker’ voor de wedders. Het groepsspel gaat gewoon door en deelname kan nog altijd. Stuur daarvoor een mailtje met uw telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl

Het Groepsticket

Wie zelf een groepje weet te formeren zou eens kunnen overwegen om het onderstaande groepsticket een kans te geven.