V75 De voorbeschouwing #49 met als bonus een V4 special

8238

Gåvle

We gaan naar Gåvle voor de V75 koersen van deze week en daar staat echt een zalige meeting op de rol. Zeven ultieme races maken deel uit van het V75 met jackpot en analist Tim Woudstra dook in die velden. Hij komt met een niet zo spannende ‘Banker van de week’ op de proppen, maar gaat wel voor verrassingen in de overige onderdelen. Nieuwsgierig wie dat zijn geworden en nieuwsgierig naar de tickets, kijk dan snel de show hieronder op ons YouTube kanaal.

V4

Deze week tevens speciaal aandacht voor het V4 spel van zaterdagmorgen op Victoria Park Wolvega. De goede onderlinge betrekkingen tussen ZEturf en ATG hebben ervoor gezorgd dat het initiatief van de ‘Gigantenmeeting’ een vervolg krijgt en daarvoor leent de baan in Wolvega met hun professionele uitstraling zich natuurlijk geweldig! Vier koersen met een open karakter, maar Tim heeft er een goed gevoel bij, kijken dus!

Ook Robin Bakker, de ‘man of the moment’ nam de tijd om een ticket samen te stellen waar de wedders hun voordeel mee kunnend doen.

Wilt u vrijblijvend lid worden van onze V75 groep voor het laatste nieuws, stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl 

De show

Het groepsticket

Het Golden Ticket

N.B. Na het Elitlopp weekend komen we met nieuwe plannen en die zijn zooooooooooooooo mooi! Blijf erbij! Zondag weet u alles!