V75 De voorbeschouwing #48

8015

Umåker

We gaan naar Umåker voor de V75 koersen van deze week en daar staat echt een topmeeting op de rol. Zeven ultieme races maken deel uit van de V75 onderdelen en analist Tim Woudstra dook in die velden. Hij komt met een niet zo spannende ‘Banker van de week’ op de proppen, maar gaat wel voor verrassingen in de overige onderdelen. Nieuwsgierig wie dat zijn geworden en nieuwsgierig naar de tickets, kijk dan snel de show hieronder op ons YouTube kanaal.

Wilt u vrijblijvend lid worden van onze V75 groep voor het laatste nieuws, stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl 

De show

Het groepsticket

Het Golden Ticket

N.B. Lees hieronder de nieuwe regels voor de mega tickets van 2022.

N.B. Na het Elitlopp weekend komen we met nieuwe plannen en die zijn zooooooooooooooo mooi! Blijf erbij! 

We gaan, behoudens vakantieperiodes, wekelijks inleggen en uitbetalen. Halverwege de week zal Tim Woudstra namens Tim’s paleis zijn vertrouwde betaalverzoek plaatsen en dan heeft een ieder tot vrijdagavond 23:00 uur (na de show) om te betalen en daarmee deelname veilig te stellen. Het weekbedrag bedraagt nog steeds 20 euro, maar van elke betalende deelnemer reserveren we 1 euro om extra kapitaal op te bouwen voor een tweetal gratis rondes waar we een mega bedrag op in zullen zetten. De eerste zal de V75 meeting tijdens Elitlopp weekend zijn en de tweede vindt plaats op de laatste dag van 2022. We gaan in excel bijhouden wie er wanneer allemaal mee hebben gespeeld, zodat we een eventuele uitbetaling op deze twee meetings naar rato kunnen uitkeren. Wie altijd mee heeft gedaan krijgt dus een volledig aandeel in deze twee edities. Wel zo eerlijk dachten wij en we hopen hiermee de groep zoveel mogelijk samen te kunnen houden. Tevens zullen alle uitbetalingen lager dan 500 euro gereserveerd worden voor de twee ultra tickets. We willen dit jaar ook meer inspraak toelaten, mede omdat duidelijk is geworden dat we nogal wat kenners in de groep hebben. Daarom mag voor elke eerste meeting van een nieuwe maand een gast-tipper het groepsticket samenstellen. We starten hiermee in februari. Wie dat durft mag zich daarvoor opgeven. Bij meerdere aanmeldingen zal er worden geloot Dit gaat het worden voor 2022.

N.B. Tim en Rogier behouden zich het recht voor om aanpassingen te doen.

Op naar de miljoenen!

Rogier en Tim namens TROTR/ZETURF