Lövgren rijdt ‘Banker’ van de week in aansprekende V75 ronde

199

Kalmar

Aankomende zaterdag heeft de baan van Kalmar de V75 koersen toegewezen gekregen en de meeting laat zich bijzonder goed aanzien. TROTR analist Tim Woudstra heeft in Digital Summit een ‘bankpaard’ gevonden dat onder normale omstandigheden niet gaat verliezen. Deze 7-jarige alleskunner is bij zijn relatief nieuwe trainer Joakim Lövgren terug in topvorm gekomen.

De omlijsting

In de overige koersen komen we aansprekende paarden tegen. Zo heeft Hans Crebas twee ijzers in het V75 vuur, komen we in het eerste onderdeel een oude bekende als Jello W tegen en laat de ‘Gouden’ koers zich heel goed aanzien. Daar zou het wel eens op een duel uit kunnen draaien tussen de Nederlandse Heart of Steel en Aetos Kronos.

Wedden

Wilt u zich aansluiten bij de grote V75 club, stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl en alles wordt geregeld! Deelnemen aan de grote V75 club kost 16 euro per ronde en het is niet verplicht om altijd mee te doen.

ZEturf en Björn Better

Wedden kan online bij ZEturf, de enige officiële aanbieder van paardenraces in Nederland. Klik hier om gelijk naar het wedformulier te gaan. Nieuwe klanten ontvangen na registratie en een eerste storting een welkomstbonus.

ZEturf heeft met Björn Better een eigen Zweden expert met een wekelijkse V75 podcast. Klik hier om te luisteren.

Veel geluk in het miljoenenspel V75!