Er valt vandaag genoeg te beleven

386

Nederlanders in het buitenland

Op ZEturf.nl staan alle Nederlandse belangen keurig weergegeven bij het kopje; ‘Tips en meer.‘ Zo zien we dat oud weekupdate gast Jeroen Offeringa met Goodmoko op avontuur gaat naar Caen, waar hij in de Prix Hubert Hardy David Thomain heeft geboekt om dit paard van Jan Stins te rijden. De meeting op Caen is vandaag sowieso de moeite waard met om 13:50 uur gelijk de met 130.000 euro gedoteerde Prix des Ducs de Normandie. Met Dreammoko, eveneens een paard van Jan Stins, en Etonnant van Richard Westerink in de line-up, kent ook deze geweldige race de nodige Nederlandse belangen.

Le Croisé-Laroche

Anneke Hendriks heeft vandaag grote belangen in het Noord Franse Le Croisé-Laroche. Ze is met niet minder dan vijf paarden afgereisd. Haar eerste starters lopen om 17:02 uur in de Prix de Mons.

Negen keer Jaap van Rijn op Gelsenkirchen

Voor Jaap van Rijn wordt het aanpoten vanavond op de baan van Gelsenkirchen, waar een hele interessante PMU meeting op de rol staat. Jaap komt in negen van de tien races in actie. Een meeting met Nederlandse belangen in alle koersen!

Aby

Ronald de Beer heeft vanavond twee paarden lopen op Aby, waar ook Hans Crebas zijn reizende ster Howdy Quick in de strijd heeft. Tevens komen er twee paarden van Patricia van der Meer in actie.

BetZE!