Een dag vol hoogtepunten even voor u op een rij gezet

553

Voor ieder wat wils

ZEturf zaterdag is een dag om de vingers bij af te likken. We zetten de hoogtepunten voor u in Chronologische volgorde.

12:45 Meydan race 1

Adrie de Vries maakt vandaag op Meydan zijn opwachting in vijf groep 1 races. Klik hier om gelijk naar zijn eerste opdracht te gaan.

13:35 Vincennes race 1 met plaatskoppel bonus en diverse groep koersen

De liefhebbers van het spel ‘plaatskoppel’ kunnen vandaag profiteren van een bonus. Voorspel op de meeting van Vincennes in minimaal vijf races het juiste plaatskoppel en u ontvangt gegarandeerd een bonus. Hoe gekker de uitslagen, hoe groter uw aandeel. Zie de voorwaarden hier aan de rechterzijde in het geel gedrukt.

14:30 Start Dinslaken met traditioneel veel landgenoten aan het vertrek

Klik hier voor race 1 met onder nummer 6 TROTR-tip van de dag Jack Baldwin.

16:10 Lincoln Handicap met trio jackpot van bijna 14K

Het is misschien wel de meest open race van het jaar, de Lincoln! Een mega veld met zeer aan elkaar gewaagde paarden bij de officiële opening van het vlakkebaanseizoen. Wie in deze race het trio weet te voorspellen is rond de klok van kwart over vier een rijk man of vrouw. Klik hier voor de rechtstreekse link naar een mogelijk fortuin!

16:20 Start V75 

Met het vergaarde kapitaal in de Lincoln Handicap kunt u wellicht nog net op tijd investeren in een V75 ticket op de Zweedse elitebaan van Solvalla. Klik hier en verlies geen tijd, want het ticket staat gelijk voor u klaar. U kunt daar eventueel ook gebruik maken van Harry Boy. Eerst even inhoren kan ook en dat doet u natuurlijk door hier te klikken voor de podcast van Bjorn Better.

17:50 Dubai World Cup

Het absolute hoogtepunt van de dag is aangebroken! Topjockey Adrie de Vries gaat niet alleen voor eeuwige roem, maar ook voor een zorgeloze oude dag in de met 12.000.000 dollar gedoteerde Dubai World Cup. Klik hier voor de ultieme afsluiter van een waanzinnige middag bij de enige legale wedaanbieder in Nederland.

BetZE!