Cash Winner loopt uitstekende generale voor Pit Pan Rennen

359

Wolvega – De zaterdagmiddag koersen op Victoriapark Wolvega leverden veel strijd en competitie op tussen de Nederlandse trainers en rijders.

Voor de wedders stond er ook meer op het spel dan anders. Het door Zeturf en ATG geïntroduceerde V4 spel – waarin de wedder 4 winnaars moet zien te voorspellen – kende een mooie start en dito omzet. Victoriapark Wolvega had voor dit spel de mooiste races uitgeschreven waarvan de 5e race, de Bamsekram Trophy, uiteindelijk een verrassende winnaar kende. De 7-jarige Falkanor met Kristof Depuydt was zijn 13 tegenstanders te slim af en pakte sterk de zege ondanks dat hij met 7 tegen 1 aan de start was verschenen.

Een race eerder waarin de ATG Trophy te winnen was, keek Nederlands toptrainer Paul Hagoort met extra veel belangstelling naar de verrichtingen van Cash Winner. De pas 4-jarige Ready Cash zoon stelde met Robin Bakker geenszins teleur. Het duo domineerde de race, kwam door het uitstekende tempo nimmer in de problemen en won gedecideerd. Het leverde 2.500 euro op. Belangrijker voor team Hagoort is de vorm van Cash Winner. Over 2 weken staat in Hamburg het Pit Pan Rennen op de agenda in Hamburg. In die race is maar liefst 25.000 euro te verdienen. Bakker moet met Cash Winner dan wel met startnummer 1 goed weg zien te komen om kans te maken op de hoofdprijs.