Wedbeters Podcast

229

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 108

Deze week aan de ronde tafel: Hugo Langeweg junior, Bas Crebas, Robin Bakker en Dion Tesselaar

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Woensdag 22 september 2021

In de Wedbeters Podcast van deze week alle aandacht voor de Nederlandse Derby die komende zondag op renbaan Duindigt wordt gelopen. We praten met Hugo Langeweg junior, Bas Crebas, Robin Bakker en Dion Tesselaar over de kansen van hun paarden in deze klassiekers. Verder bespreken we de actualiteit in de draf- en rensport, de ZEturf promoties met een lange lijst jackpots en bovendien geven we weer enkele Tips van de week.

00:01 Actueel: Kilimanjaro wint de Derby der Vierjarigen, Echo Oldeson de beste stayer op Alkmaar, Groningers slaan toe in Medemblik, favoriet geklopt in Ayr Gold Cup en Amerikaanse jockey zwaar gestraft na buzzer incident.

09:47 Promoties en Jackpots: Dubbele V75 dit weekend op de baan in Solvalla, een lange lijst met jackpots en wees op tijd voor het meespelen op de ante-post van de Prix de l’Arc de Triomphe!

12:28 Ronde tafel deel 1: Hugo Langeweg junior en Bas Crebas vertellen over hun starters in de Derby, wat kunnen we verwachten en wie zien zij als de winnaars?

23:24 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: Vol programma met Breeders Crown meeting in Wolvega en Derbydag op Duindigt, Solvalla beleeft topweekend met de Kriterium finales en tweemaal een V75, Vincennes is zondag het toneel van de Prix des Elites en de renliefhebbers kunnen genieten van de Cambridgeshiremeeting in Newmarket.

31:18 Ronde tafel deel 2: Robin Bakker en Dion Tesselaar blikken vooruit op de Derby, beiden hebben veel vertrouwen in goede prestaties van hun starters.

42:04 Tip van de week: Bert tipt een interessante winnaar in de Breeders Crown op Wolvega, Ed Kwartet tipt een duo waarvan hij een leuke uitbetaling verwacht in de Derby.

45:17 Afsluiting.