Wedbeters Podcast: Tonwinnaar vertelt: “Zo won ik de V75”

270

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 119

Deze week aan de ronde tafel: Caroline Aalbers en Henk Grift

Deze week: Tonwinnaar vertelt: “Zo won ik de V75”

Klik op de blauwe link hieronder om de podcast te beluisten:

Wedbeters · Afl. 119: Tonwinnaar vertelt: “Zo won ik de V75”

Donderdag 9 december 2021

In de Wedbeters Podcast van deze week hebben we diverse interessante gasten in de studio. We spreken met de ZEturf speler die afgelopen zaterdag met een inzet van minder dan 18 euro maar liefst € 116.246 in de wacht sleepte. Aan de ronde tafel is het weer gezellig met Henk Grift en Caroline Aalbers, terwijl vanuit Londen tipper Nelson Longshot met ons vooruitkijkt naar enkele topraces in Engeland. Ook veel actualiteiten en natuurlijk de actuele standen van onze jackpots en promoties.

00:01 Actueel: Frans prijzengeld gaat omhoog, Cleangame heer en meester in GNT finale, spanning in rijderskampioenschap duurt voort en kanshebbers voor Cheltenham en Grand National meetings laten zich al zien.

10:08 Promoties en Jackpots: lekkere jackpots op GS75 en de 5+ en een leuke Wolvega promotie vrijdag op onze social media.

11:50 Ronde tafel: Henk Grift en Caroline Aalbers vertellen over hun starters op Wolvega en in het buitenland, Henk vertelt over zijn plannen in Cagnes sur Mer en beiden kijken met ons vooruit naar de Prix du Bourbonnais.

30:55 Nederlanders in het buitenland en hoogtepunten: Nederlandse belangen tijdens V75 meeting Aby, met extra interview tonwinnaar V75, Face Time Bourbon maakt toch zijn opwachting in Prix du Bourbonnais en in Engeland komt het National Hunt seizoen nu echt op gang (met extra interview Nelson Longshot).

45:56 Tip van de week: We hebben er zin in, de tips vliegen je om de oren. Vincent, Bert, Ed en Hans geven je de namen van paarden die jou winst kunnen opleveren.

51:25 Afsluiting.