Wedbeters Podcast “Richard Westerink over zijn top jaar”

303

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 120

Deze week aan de ronde tafel: Bas Crebas en Dion Tesselaar

Deze week: Richard Westerink over zijn topjaar

 

Donderdag 16 december 2021

Klik hier om de Podcast te beluisteren.

In de Wedbeters Podcast van deze week hebben we Richard Westerink als special guest. Hij vertelt over de prachtige zege van Etonnant in de “Bourbonnais” en blikt terug op zijn succesvolle seizoen. Aan de ronde tafel horen we enkele interessante tips van Bas Crebas en Dion Tesselaar, we kijken met hen ook naar het veld van het Criterium des 3 Ans. In Engeland staat zaterdag de Long Walk Hurdle op het programma en natuurlijk is tipper Nelson Longshot aanwezig om jou te vertellen wie de kanspaarden zijn. Verder veel actualiteiten, de actuele standen van onze jackpots en promoties en we verklappen het een en ander over de Wedbeters Kerstprijsvraag 2021.

00:01 Actueel: Etonnant verslaat Face Time Bourbon (met extra interview Richard Westerink!), Nederlanders erg succesvol in het buitenland, titelstrijd Nederlandse pikeurs blijft spannend, Hohneck en Havanaise schitteren in Parijs en Vincent’s tip van de week wint tegen forse uitbetaling de Gold Cup.

24:30 Promoties en Jackpots: vette jackpots op 5+, GS75 en V86, proef met V64 beëindigd en “gratis” meespelen op de Antepost van het Criterium Continental.

29:10 Ronde tafel: Bas Crebas en Dion Tesselaar kijken terug op de Productendraverij en geven interessante tips over hun starters vrijdag in Wolvega. Samen kijken we ook even naar het veld van het Criterium des 3 Ans op Vincennes.

50:33 Nederlanders in het buitenland en hoogtepunten: Meerdere kansen op Nederlands succes in Frankrijk, Gulddivisionen met sterk veld in Romme en Ascot heeft de Long Walk Hurdle (met extra interview Nelson Longshot).

63:08 Tip van de week: Verse kansrijke tips van Bert, Ed Kwartet en Hans Sinnige, gaan zij de klapper van Vincent van vorige week overtreffen?

68:24 Afsluiting.