Wedbeters Podcast “Kerstspecial”

237

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 121

Deze week aan de ronde tafel: Henk Grift en Hugo Langeweg JR

Deze week: Wedbeters Kerstspecial

Donderdag 23 december 2021

Klik hier om de Wedbeters Podcast te luisteren.

Deze week pakken de Wedbeters uit in de jaarlijkse Kerstspecial. We kijken terug op de afgelopen week waarin de strijd om het rijderskampioenschap beslist lijkt te zijn en waar een merrie de hengsten verraste in het Criterium des 3 Ans. Aan onze gezellige ronde tafel praten we deze week met Henk Grift en Hugo Langeweg junior, ook bellen we met Nelson Longshot over de kanspaarden in de “King George” van zondag. Naast een lange lijst promoties hoor je ook de Wedbeters Kerstprijsvraag waarin je kans maakt op € 100 vrijspeltegoed. En de uitzending eindigt met een wel heel bijzonder raceverslag…..

00:01 Actueel: Strijd om rijderstitel lijkt beslist, Idylle Speed is hengsten te snel af, Matthieu Abrivard maakt zware val, nieuw monté-talent in Frankrijk en Robbin Bot slaat toe in Duitsland.

11:13 Promoties en Jackpots: de Kerstman pakt uit bij ZEturf: V75 Winterburst met miljoenenjackpot, jackpots op Grand Slam 75 en 5+, cashbackactie Vincennes, dubbele ZEmiles in Alkmaar en natuurlijk de langverwachte Wedbeters Kerstprijsvraag.

16:40 Ronde tafel: Henk Grift en Hugo Langeweg junior vertellen je alles over hun paarden en de kansen: wie kunnen we op onze tickets zetten?

35:13 Nederlanders in het buitenland en hoogtepunten: Nederlandse meetings in Wolvega en Alkmaar, topweekend op Vincennes en maar liefst 11 meetings zondag tijdens Engelse Boxing Day (met extra interview Nelson Longshot).

58:23 Tip van de week: Bert, Ed Kwartet en Hans Sinnige geven je hun tips van de week, gaan zij weer de juiste winnaars voorspellen?

62:52 Afsluiting met aansluitend verslag van een wel heel bijzondere race.