Wedbeters Podcast

207

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 117

Deze week aan de ronde tafel: Caroline Aalbers & Bas Crebas

Deze week: “Alkmaar toppers in Wolvega”

Donderdag 25 november 2021

Klik op de link hieronder (in het blauw) om de podcast te beluisteren.

In de Wedbeters Podcast van deze week kijken we terug op een prachtige sportweek, waarbij de kaarten voor de Prix d’Amerique al geschud lijken. We ontvangen Bas Crebas en Caroline Aalbers aan onze ronde tafel, zij vertellen uitgebreid over de 14 paarden die zij aan de start brengen tijdens de Wolvega meeting van vrijdag. We kijken o.a. vooruit naar Engelse renhoogtepunten in een extra interview met Nelson Longshot, hebben een gevarieerd aanbod aan ZEturf promoties en geven weer enkele interessante Tips van de week.

00:01 Actueel: Face Time Bourbon oppermachtig in Prix de Bretagne, verrassende winnaars in Wolvega, winnaar van meer dan 100 tegen 1 in Grand National du Trot en Tetrick Wania maakt enorm veel indruk op Jagersro.

14:18 Promoties en Jackpots: € 1,8 miljoen jackpot op de V75, veel ZEturf promoties dit weekend en verdubbel je geld met Finale GNT promotie.

17:40 Nederlanders in het buitenland en hoogtepunten: Alkmaar paarden massaal aanwezig in Wolvega, laatste Criterium voorbereiding 3-jarigen op Vincennes en topraces zaterdag in Newbury en Newcastle, Nelson Longshot vertelt in een extra interview wie daar de kanshebbers zijn.

33:43 Ronde tafel: Bas Crebas en Caroline Aalbers blikken terug op de afgelopen week. Zij brengen vrijdag gezamenlijk maar liefst 14 paarden aan de start in Wolvega en vertellen je over wie je wel en wie je niet moet meenemen in je spel.

54:26 Tip van de week: Bert geeft enthousiast een tip op Vincennes, Ed Kwartet zoekt een  leuke uitbetaling op Wolvega en ook Hans Sinnige laat weer van zich horen.

60:20 Afsluiting.