Podcast vrijdag

148

Wedbeters Podcast

Henk Grift en Hugo Langeweg junior zijn gewichtige namen aan de ronde tafel, maar er is uiteraard veel meer van importantie in de Wedbeters Podcast van deze week!

00:01 Actueel: Nederlands succes in Duitse Derby’s, ijzersterke winnaars in de Zweedse Derby’s, nieuwe gezichten beheersen Franse Criteriums en het NK Kortebaan levert een verrassende winnares op.

10:21 Promoties en Jackpots: Dubbele V75 dit weekend in Zweden en Noorwegen, mooie Ante-Post geopend voor de Prix de l’Arc de Triomphe van begin oktober en een lekkere jackpot van € 1 miljoen op de 5+ in Paris Longchamp..

12:47 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: Jan van Dooyeweerd actief in Zuid Frankrijk, Bazire-brigade aan de start in de Prix d’Eté op Vincennes, zondag de Noorse Derby en welke volbloed wint de St. Leger op Doncaster?

19:55 Ronde tafel: Hugo Langeweg junior en Henk Grift kijken met gemengde gevoelens terug op de afgelopen week maar zijn hoopvol over hun starters in de komende dagen.

39:20 Tip van de week: Bert gaat voor een mooie uitbetaling op Vincennes, Ed Kwartet ziet een duidelijke winnaar in een van de Derby selecties.

42:06 Afsluiting.

Klik hier om de podcast te beluisteren.