Henk Grift en Caroline Aalbers aan de ronde tafel

336

Wedbeters Podcast

In de Wedbeters Podcast van deze week draait alles natuurlijk om de Prijs der Giganten 2021. We praten uitgebreid met Henk Grift, die in deze toprace twee paarden aan de start brengt, en Caroline Aalbers. We kijken terug op de actualiteit in de draf- en rensport, bespreken een waslijst aan interessante ZEturf promoties en hebben weer enkele interessante Tips van de week.

00:01 Actueel: Sterke winnaars in Wolvega, favorieten doen hun plicht in Zweedse Breeders Crown, Frans winterseizoen begonnen en spannende finishes op Del Mar.

09:25 Promoties en Jackpots: Tonnen extra te winnen op V-spellen en 5+ dit weekend, opvallende promotie op de Ante-post voor de Prix de Bretagne, V4 speelbaar op Wolvega en bezoekers Gigantenmeeting maken kans op leuke prijzen.

16:05 Ronde tafel: Henk Grift en Caroline Aalbers vertellen ronduit over de kansen van hun starters de komende dagen. Gaan de paarden van Henk een grote rol spelen in de Giganten 2021? Beide trainers geven hun visie op de race.

42:54 Nederlanders in het buitenland en hoogtepunten: 3-jarigen bereiden zich op Vincennes voor op het Criterium, mooie koersen in Hamburg met snelle Nederlandse 2-jarigen en Cheltenham heeft de traditionele November meeting.

47:41 Tip van de week: Bert en Ed tippen beiden een paard dat niet tot de grote favorieten behoort, gaan zij leuke uitbetalingen scoren? Ook horen we weer enkele nuttige tips van Hans Sinnige.

53:50 Afsluiting.

Klik hier om de podcast de beluisteren.