V75 De voorbeschouwing #46 en win 100 euro bij ‘Raad de Speaker’

7699

Örebro

We gaan naar Örebro voor de V75 koersen van deze week. U kunt al meespelen in het miljoenenspel vanaf 0,06 cent, maar ook helemaal GRATIS en voor niks een gooi doen naar 100 euro ‘V75’ tegoed in de quiz: ‘Raad de speaker!’ Vijf bekende en minder bekende speakers komen voorbij en het is aan u om de juiste namen aan ons door te geven. Dat maakt het voor iedereen leuk om de onderstaande show eens aandachtig te bekijken en het verplicht u verder tot niets! Een show vol humor en geweldige tips, mogelijk gemaakt door onze droompartner ZEturf. Tim Woudstra stelt namens Tim’s Paleis de prijs voor de quiz beschikbaar. De eerste moeten jullie kunnen herkennen!

LET OP:

Helaas is de actualiteit alweer achterhaald, want de absolute topfavoriet van deze ronde werd enkele uren na de opnames van de show geschrapt. Dat geeft een hele andere kijk op het spel, maar juist hiervoor hebben we onze app-groep in het leven geroepen. Tim zal alsnog zijn licht laten schijnen over het derde onderdeel, waaraan de geweldige Sister Sledge dus niet zal deelnemen. Het maakt het spel deze week overigens wel vele malen leuker en interessanter! Klik hier om gelijk naar het wedformulier te gaan. 

Wilt u vrijblijvend lid worden van onze V75 groep voor het laatste nieuws, stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar: rogier@trotr-media.nl 

De show

Het groepsticket

Het Golden Ticket

N.B. Lees hieronder de nieuwe regels voor de mega tickets van 2022.

N.B. Na het Elitlopp weekend komen we met nieuwe plannen, maar meedenken mag altijd…

We gaan, behoudens vakantieperiodes, wekelijks inleggen en uitbetalen. Halverwege de week zal Tim Woudstra namens Tim’s paleis zijn vertrouwde betaalverzoek plaatsen en dan heeft een ieder tot vrijdagavond 23:00 uur (na de show) om te betalen en daarmee deelname veilig te stellen. Het weekbedrag bedraagt nog steeds 20 euro, maar van elke betalende deelnemer reserveren we 1 euro om extra kapitaal op te bouwen voor een tweetal gratis rondes waar we een mega bedrag op in zullen zetten. De eerste zal de V75 meeting tijdens Elitlopp weekend zijn en de tweede vindt plaats op de laatste dag van 2022. We gaan in excel bijhouden wie er wanneer allemaal mee hebben gespeeld, zodat we een eventuele uitbetaling op deze twee meetings naar rato kunnen uitkeren. Wie altijd mee heeft gedaan krijgt dus een volledig aandeel in deze twee edities. Wel zo eerlijk dachten wij en we hopen hiermee de groep zoveel mogelijk samen te kunnen houden. Tevens zullen alle uitbetalingen lager dan 500 euro gereserveerd worden voor de twee ultra tickets. We willen dit jaar ook meer inspraak toelaten, mede omdat duidelijk is geworden dat we nogal wat kenners in de groep hebben. Daarom mag voor elke eerste meeting van een nieuwe maand een gast-tipper het groepsticket samenstellen. We starten hiermee in februari. Wie dat durft mag zich daarvoor opgeven. Bij meerdere aanmeldingen zal er worden geloot Dit gaat het worden voor 2022.

N.B. Tim en Rogier behouden zich het recht voor om aanpassingen te doen.

Op naar de miljoenen!

Rogier en Tim namens TROTR/ZETURF